Hallo! Mijn naam is Laura Voigtmann en ik ben de eigenaresse van Voila Entertainment. Daarnaast werk ik als freelance actrice en presentatrice.

Mijn leven draait dus om verhalen. Hier komt de mijne: Van kleins af aan ben ik al gepassioneerd geweest van familie-entertainment. Kinderseries, -shows en films… Ik kon er niet genoeg van krijgen. Wanneer ik me even niet goed voelde of alleen, waren mijn kinderhelden er voor mij om me overal doorheen te slepen. Zij waren mijn veilige droomwereld.

Normaal verdwijnt deze passie naarmate iemand ouder wordt. Bij mij werd hij alleen maar groter. Terwijl klasgenootjes zich bezighielden met ”normale” dingen, hield ik me bezig met het houden van ”persconferenties van mijn series” op mijn kamer. Deze passie werd alleen maar groter en groter, tot het uitmondde in een droom: Ik wil kinderen deze veilige droomwereld ook geven.

Ik benoemde mezelf tot ‘professioneel familieherinneringenmaker’ en sindsdien is het balletje gaan rollen en maak ik iedere dag, met veel liefde en passie, kinderseries en shows.

 

Enkele opdrachtgevers:

 

Bekijk mijn persoonlijke website op: www.lauravoigtmann.nl